• De Re Luigi

“ÖNKÉNTESEN MENTÜNK ÉLETEKET!”-PKMTE és a VÁKUM Alapszervezet- Elviszlek Egy Fotózásra | De Re Luigi

A mai epizódban az ország egyedülálló és sokszínű, a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület VÁKUM elnevezésű alapszervezet csapattagjait, Kengyel Enikőt és Tekeres Mátét, vittem el egy őszinte és baráti fotóriportra..


Mivel Enikő és Máté 3 éven keresztül gimináziumi iskolatársaim voltak az PTE Babitsban, úgy döntöttem, hogy elhívom őket az egyik #ELviszlekEgyFotozsra epizódoba.


Rengeteget hülyéskedtünk, nevettünk a forgatás ideje alatt, és egy_egy régi emlék is felkerült a fotózás közben.


Az interjú és a fotózás a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó egyesület főhadiszállásn készült. Le voltam nyűgözve, hogy az ott uralkodó felemelő és inspiráló hangulattól.


Sok téma szóba került. Többek között szó volt az alapszervezet feladatairól, az országos díjakoról, a befogadásról és természetesen váltottunk néhány szót az önkéntes életmentésről.


Nem is szeretnék többet elárulni, itt alul megtalálhatjátok a videót.

Nincs más dolgotok, mint rákattintani a lejátszás gombra és nézhetitek is az interjút.Ezúton is meg szeretném köszönni a PKMTE VÁKUM alapszervezetének az együttműködést. Nagy öröm volt számomra, hogy régi babitsos arcokkal együtt forgathattam le az első járvány utáni #ElviszlekEgyFotozasra epizódot.

Egy élmény volt elkészíteni ezt az interjút. Köszönöm skacok, hogy elfogadtátok a felkérésemet az #ElviszlekEgyFotozasra című sorozatomba.


A fotózás képeit meg tudjátok nézni az alábbi linken: https://www.luigidere.com/rescue

Kedves követőim! Köszönöm, hogy ti is velem tartottatok. Remélem, hogy a jövőben is számíthatok rátok.

Arrivederci RAGAZZI! 🤩

2 views0 comments