• De Re Luigi

"BÜSZKE VAGYOK A KOROMRA!"

Nehéz kiállni úgy a mai világ előtt, főleg nőként, hogy büszkék legyünk saját korunkra anélkül, hogy bármilyen atrocitás érne minket. Nehéz kiállni úgy nőként, hogy ne azon rágódjunk, mennyire feszes a bőrünk, ráncosak vagyunk-e vagy eléggé karcsú-e a derekunk, más emberek szemében.Én, De Re Luigi – fotós, youtuber-er és blogger -, elhatároztam, hogy megalkotom Magyarország első fotósorozatát, ami arra törekeszik, hogy véget vessen, ezeknek az előbb említett előítéleteknek és megmutassa azt, hogy mit is jelent bűntudat és előítélet nélkül kiállni a társadalom előtt az utcán vagy egy kamera előtt, akár 34 vagy 52 évesen.


A projekt első sorozata Orfűn készült - 2019 tavasz – és a „Western” címet hordozza.A legutóbbi projekt, a pécsi Mecsek domboldalán készült, szintén 2019-ben, nyáron.Természetesen ez az ötlet nem valósulhatott volna meg, 52 éves édesanyám – Beidek Anikó - közreműködése nélkül, aki hajlandó volt modellt állni a fényképezőgép előtt, akár több órán keresztül is.


Szerencsémre, anya már korábban is modellkedett, pontosan 18 éves korában állt először kifutón.


Kihasználva ezeket a tapasztalatok, amiken anya keresztül ment, felszólítottam az első fotózásomra, ami egyben, az én első „professzionális” fotózásom is volt.

Először nem számítottam nagy dolgokra, de pozitívan csalódtam a munkámban. Igazán remek képek készültek, ezt fentebb meg is tudjátok nézni.


Remélem, hogy ez a sorozat segít abban, hogy több nő ki merjen állni a kora, kinézete s külalakja mellett MAGABIZTOSAN és BŰNTUDAT NÉLKÜL!


Mindegy, hogy magas, alacsony, vékony, telt, ráncos vagy feszes vagy, a lényeg, hogy jól érezd magad a saját bőrödben és céltudatosan állj neki az életnek, természetesen egy mosollyal az arcon.


Várlak a következő blogbejegyzésemben, addig iratkozz fel itt alul. :D


Szia! :D

269 views0 comments

Recent Posts

See All