• De Re Luigi

“SOKSZÍNŰEK és BEFOGADÓAK VAGYUNK!”- PTE Táncegyüttes - Elviszlek Egy Fotózásra | De Re Luigi

Updated: Jun 13, 2020

A mai epizódban az ország egyedülálló és multikulturális, PTE Táncegyüttes névre hallgató, dance crew-ját vittem el egy interjúra és fotózásra.


Mivel a szalagavtó táncunkat a táncegyüttes művészeti vezetője, Beatrix Bánkyné Perjés, tanította be és az egyik osztálytársam, Lovász Lili, is tagja az együttesnek, ezért úgy döntöttem, hogy elhívom őket az egyik #ELviszlekEgyFotozsra epizódoba.


Rengeteget hülyéskedtünk, nevettünk a forgatás ideje alatt, így garantált volt a jó hangulat a fotózás során is.


Az interjú és a fotózás a Pécsi Tudoményegyetemen készült, a PTE Táncegyüttes próbatermében, Igazán kellmes hangulat vette körül a nagy falakat. Érezni lehetett a sok boldogságot és örömöt, miközben bejártam a táncosok próba termét.


Sok téma került szóba. Többek között szó volt a nemzetközi fellépésekről, országos díjakoról, a befogadásról és természetesen váltottunk néhány szót a táncegyüttes alapításáról is.


Nem is szeretnék többet elárulni, itt alul megtalálhatjátok a videót.

Nincs más dolgotok, mint rákattintani a lejátszás gombra és nézhetitek is az interjút.Ezúton is meg szeretném köszönni a PTE Táncegyüttesnek az együttműködést. Nagy öröm volt számomra, hogy újból találkozhattam a volt szalagavatós tánctanárommal és újabb vidám egyéniségekkel.


Egy élmény volt elkészíteni ezt az interjút. Köszönöm skacok, hogy elfogadtátok a felkérésemet az #ElviszlekEgyFotozasra című sorozatomba.


A fotózás képeit meg tudjátok nézni az alábbi linken: https://www.luigidere.com/circo


Kedves követőim! Köszönöm, hogy ti is velem tartottatok. Remélem, hogy a jövőben is számíthatok rátok.


Arrivederci RAGAZZI! 🤩

23 views0 comments