• De Re Luigi

SZEX, DROGOK, NŐK, PÉNZ és az ÚJ LÁNGOLÓ SZERELEM - avagy, hogyan ejtett rabul a koncertfotózás!

Updated: Jan 11, 2020

Alkohol, drogok, füst, hangos zene és sötétség. Ezek jutnak eszemebe, ha egy koncertre gondolok. Na és ha mér koncertekről van szó, mi van a #ROCK bandákkal? Húúúú...ott sem rózsás a helyzet. Ilyen esetben, ezeket tudnám kapásból felsorolni: #szex, #drogok, #nők és #pénz. Általában ezekre gondol az ember, ha egy rock bandáról van szó. Ez nálam sem volt különb, egészen addig, amíg nem ismertem meg, a #FOURKEYS nevű, #pécsi bandát.Annó, még 2019-ben, elkezdtem a saját #YouTube sorozatomat "Elviszlek Egy Fotózásra" - #ElviszlekEgyFotozasra - címmel, ami mára már 11 teljes epizódig nőtte ki magát.

Az egyik epizódba meghívtam a fenti videó borítóján látható srácokat - ha érdekel az interjú, akkor KATTINTS A VIDÓE PLAY GOMBJÁRA 😉 -, avagy a FOUR KEYS nevű, pécsi bandát.Sokat nem szeretnék róluk elárulni, mert akkor már most elmúlna a kedves olvasó számára, az a késztetés, hogy MEGNÉZZE ezt a fantasztikus, velős és roppant szórakoztató interjút erről a pörgős és lendületes pécsi bandáról! 🤩 Na, de most elég volt a promózásból, és térjünk rá a LÉNYEGRE!


Még az interjú készítésének, vagyis a videó forgatásának napján megbeszéltem a srácokkal, hogy elmegyek a januári koncertjükre, a pécsi #EstCafé-ba, a #MadeInPécs fesztivál keretein belül.

Hát, jó hírem van, ez így is történt és ennek köszönhetően, igazán termékeny estét tudhatok magaménak.


Na, de azért ne gondolj senki, hogy oly könnyen mentem el fotózni egy szürke, sötét, kissé szagos - az emberek néha-néha bűzlenek, ez a rusnya igazság - #pécsi #EstCafé-ba, egy kereskedőház aljába.

Természetesen hosszas beszélgetsék és levelezések előzték meg a fotózást, és az exkluzív fotós igényeimet is közeltem a banda frontemberével, Bálinttal.

Dehogyis, ebből semmi se történt meg, csak viccelek, nyugi. 🤪 Valójában, elég szerényen zajlott az egyeztetés, az online fórumokon.


A FOUR KEYS frontembere, Bálint, rám írt, hogy nem-e lenne kedvem beugrani a várva-várt januári koncerjükre az Est Cafébe?!

Először húztam a szám, kissé írtoztam az ötlettől, de végül néhány röpke perc alatt, bele is mentem a dologba.

Elsősorban, nem kartam megsérteni a srácokat azzal, hogy nem megyek el a megbeszélt BOMBA koncertjükre, a #MadeInPécs fesztiválon. Másodjára, nem akartam kihagyni ezt a kívló alkalmat, hogy KIPRÓBÁLJAM MAGAM KONCERFOTÓSKÉNT, annnak ellenére, hogy semmi kedvem se volt hozzá.

😅


Nagynehezen anya - ő az asszisztensem - is meggyőzött a részvételről, elmondta, hogy miért nem szabad kihagyni egy ilyen életreszóló lehetőséget és elhurcolt a koncertre, ahol KELLEMESEN CSALÓDTAM!


Egy igazán csládias hangulatú, színes és invitáló helyszín köszöntött, rengeteg fiatal és pozitív energiával.

Az előb felsoroltaknak közönhetően egy kiváló koncertet - ami kissé hangos volt SZÁMOMRA - tudtam kattogtatva, végignézni.


A koncert után, gratuláltam a srácoknak a LEHENGERLŐ KONCERT TELJESÍTMÉNYÜKHÖZ és megköszöntem nekik a lehetőséget.


Most pedig, jöjjön a bökkenő. Egész végig arra számítottam, hogy BORZASZTÓ KÉPEK KÉSZÜLTEK a koncert során, de otthon EGY JÓ KELLEMESET CSALÓDTAM!


Az 5K-s felbontású monitoromnak és az #Adobe #Lightroomnak köszönhetően, olyan pöpec és fancy képeket tudtam kreálni, hogy még én magam se tudtam elhinni, és NEM IS AKARTAM ELHINNI!


Itt van a bizonyíték, az aznap este gyümölcseiről.Remélem, hogy nektek is tetszenek annyira a képek, mint nekem és a bandának - Igen, meglepetésemre, a bandának is tetszettek a képek. Imádlak benneteket skacok, ti vagytok a legjobb pécsi banda! VIVA LA BANDA #FOURKEYS!


Az alábbi linken megnézhetitek az összes képet, teljes méretben és felbontásban:

https://www.luigidere.com/fourkeys

Tehát, mi is a ennek a kurta farkú sztorinak a morálja, ergó TANULSÁGA?

Hát, kérem szépen, nem más, mint az, hogy SOHA NE HAGYJATOK KI SEMMILYEN LEHETŐSÉGET AZ ÉLETBEN, mert a végén tuti megbánjátok, hogy MIÉRT NEM RAGADTÁTOK MEG!


Szumma-szummárum: SEMMILYEN LEHETŐSÉGET SE HAGYJATOK KI - természetesen az épp, emberi norma határain belül cselekedjektek!


Skacok, kedves FOUR KEYS, most hozzátok szólok. KÖSZÖNÖM SZÉPEN MÉGEGYSZER EZT A LEHETŐSÉGET. remélem, hogy még a jövőben is tudunk majd kollaborálni és ilyen fantasztikus projekteket MEGVALÓSÍTANI, TI VAGYTOK A LEGJOBBAK #FOURKEYS!


Ennyi lett volna mára, kedves olvasók, de nincs ok aggodalomra, hamarosan itt az új blogbejegyzés a legújabb kalandomról vagy élettapasztalatomról. Addig is, ne felejtsetek el FELIRATKOZNI A BLOGRA! Itt alul meg is tehetitek. ❤️

#DiversityEqualsRealEquality #DERE


Várlak benneteket a kövi blogbejegyzsében!


Adiós! 😎

160 views0 comments