• De Re Luigi

“TÚL KELLETT ÉLNÜNK AZ AUTÓBALESETET!” - Judy (Groovehouse) - Elviszlek Egy Fotózásra | De Re Luigi

Updated: Jun 13, 2020

A mai adásban a Groovehouse énekesnőjét, Judyt vittem el egy fotózásra. Nem most találkoztam vele első alkalommal, először Olazországban keresztezték egymást útjaink. Következő találkozásunkon pedig, már az Ének Iskolája színpadján roptuk közösen a táncot.


Az előbb említettek egyértelművé tették azt, hogy semmiképp sem hagyhatom ki Judyt, a YouTube sorozatomból - az univerzum egyértelműen jelezte a szándékát -, így meghívtam egy interjúra.


Az interjú és a fotózás a budapesti Bálnában található, Esco Bar & Café-ban készült.

Szinte alig tudtok abbahagyni a beszélgetést, több mint fél órát beszélgettünk, de szerencsére sikerült lerövidíteni a traccspartinkat, a videó kedvéért.


Sok téma került szóba, többek között szó volt a családról, a munka és a magánélet össze egyeztetéséről és váltottunk néhány szót a 22 éve történt autó balesetről is.


Nem is szeretnék többet elárulni, itt alul megtalálhatjátok a videót.

Nincs más dolgotok, mint rákattintani a lejátszás gombra és nézhetitek is az interjút.Ezúton is meg szeretném köszönni Judynak az együttműködést. Nagy öröm volt számomra, hogy újból találkozhattam a Groovehouse énekesnőjével.

Fantasztikusat beszélgettünk és természetesen nagyon jókat nevettünk - kiváló humora van Judynak.


Egy élmény volt elkészíteni ezt az interjút. Köszönöm Judy, hogy elfogadtad a felkérésemet az #ElviszlekEgyFotozasra című sorozatomba.


A fotózás képeit megtudjátok nézni az alábbi linken: https://www.luigidere.com/judy


Kedves követőim! Köszönöm, hogy ti is velem tartottatok. Remélem, hogy a jövőben is számíthatok rátok.


Arrivederci RAGAZZI! 🤩

36 views0 comments